PDA

View Full Version : Plasma



Papp
06-21-2002, 10:26 AM
Artur, sa tahtsid Plasma'd.
Vaata siia:
http://www.insidecg.com/contest/

Lasse
06-21-2002, 12:28 PM
heh peaks ka môned variandid saatma...

äkki näkkab

Artur
06-21-2002, 09:07 PM
wel
com
e to
inside
cg

Papp
06-28-2002, 04:24 PM
See Plasma on 256 Mb, krt!

Artur
06-28-2002, 08:01 PM
oeh. kas ta sul juba olemas v6i ei raatsi t6mmata?

Papp
07-01-2002, 10:24 AM
Ei jõudnud tõmmata kõpuni, ftp suri...
Foorumites on juttu, et jama.

Artur
07-01-2002, 01:24 PM
arvata v6ib et jama aga mind nimelt huvitabki max failide exportimine shockwavei online mudeliteks ja kuna ta sarnaneb maxi interfacega siis ei pea muid (Macromedia Director) progesid 6ppima.

Papp
07-01-2002, 01:41 PM
OK, kui komistan, siis tõmban.

Papp
07-02-2002, 01:47 PM
Artur, vaata oma e-posti.

Artur
07-03-2002, 08:23 AM
t6mbasin kodus modemiga ära :) asi tiris mingi 20 tundi.

6htul tsekkan.

aga see flashi renderdaja on väääga hea neile kes tegeleb flashi kodukatega. p6him6tteliselt renderdab ja traceb animatsiooni vektor animiks.. so igati väiksed "3d" animatsioionid tulevad. Textuure ei saa kasutada.

vot nii.. aga minul seda flashi jämmi pole vaja. ma tahan m6ned mudelid portfoolios interaktiivseks muuta.

Papp
07-03-2002, 09:42 AM
Jah, selles 250 megas kasulikku on ainult 90. Ülejäänud on igasugune praht, IE6, quicktime ine. See plasma ise on MAX Lite esimese pilguga vaadates. Kaasa tuli flash mängija, nüüd saan üht tutoriali vaadata. Carrara!

Papp
07-03-2002, 10:06 AM
Jajaa... Flash on tore. Kasutage parem gif-i.

Lasse
07-03-2002, 02:44 PM
heh ... porno

Papp
07-03-2002, 03:10 PM
See pole porno. See on Gunst!
Artur vist õpib Plasmad. Vaikus...
Anton istub kodus, Sauel. Igav...

Plasma kohta - vist on ka teisi flashi renderdamis progesid. Swift vist. Kusagil vedeleb.

Papp
07-04-2002, 10:49 AM
Artur, kuidas käib selle flashi attachimine html'i? Frontpage ei sa hakkama. Tahtsin ka proovida.

ajuss
07-04-2002, 11:01 AM
vähemalt flashis endas käib see nii, et flash kirjutab swf-i ja html-i, htnl sisaldab flashi kontrollimiseks koodi jm.
oletan et plasma exportimisel tekib ka mingi html-i jupp

Papp
07-04-2002, 11:16 AM
Thanks, õhtul kodus proovin.

Artur
07-04-2002, 11:39 AM
flash t88tab kyll. päris ästi. aga et flashi vaadata ei pea ta htmlis olema. lihtsalt exploreriga saab kah avada. Kui tahad htmli panna siis vaata m6ni kodukas millel flash on.. kasv6i delfi :)

aga see shockwave 3D export vajab veel macromedia directorit. peab selle sinna importima ja directoriga alles vaadatav fail maha seivima

Artur
07-04-2002, 11:44 AM
kusjuures täna avastasin et discreet kodukalt saab MAXile shockwave 3d export plugina tasuta t6mmata. Plasmat polegi eriti vaja.. hehe

Papp
07-04-2002, 11:59 AM
Hehe...