PDA

View Full Version : 3D Max 4.0 upgrade



Lasse
07-04-2002, 02:15 PM
Kust ma leian 3D maxi upgrade et 4.0 ver teha 4.2-eks??

ajuss
07-04-2002, 02:20 PM
shockunionis on terve 4.2 versioon, 350mega, äkki on seal upgrade ka

Papp
07-04-2002, 02:24 PM
Kui ei unusta, homme uppin sulle. FTP on sama?

Lasse
07-04-2002, 02:28 PM
sama jah!

aaa.. kui juba uppimiseks läheb äkki on sul Final render ka?

Papp
07-04-2002, 02:30 PM
OK. Kusagil juba jalutab max5.

ajuss
07-04-2002, 04:57 PM
Papp, kas sul juba on?
Hiinlastel on mingi beta versioon käes, aga final?
shockunionis on ka link, aga seda ei saa kätte ja on imelikult väike - 50mega.

kõige parem viis seda saada on võita insideCG logokonkurss, seal antakse valida, kas võtad max4.2 või ootad kuni max 5 on väljas.

mina igal juhul osalen.

Artur
07-05-2002, 03:45 AM
miskipärast olen ma uutele maxi versioonidele yle läinud umb aasta möödudes peale uue versiooni väljumist. aga max5 on väga paljulubav ja arvata v6ib, et uued mappimise vahendid kutsuvad mind seda kohe kasutama.
olen kindel et meie virma upgradeb max5'le koheselt kui see väljas.

muide.. max5 renderdaja toetab Global Illuminationit.. so finalRenderit ei lähegi enam vaja.

ajuss
07-05-2002, 08:59 AM
sain shockunionist seal pakutava max 5-e. see on beta: Luna L058. oli 50 mega ja pakkis lahti 140 mega. see ei ole installimisega, tuleb lihtsalt *.ini edida.

aare

Papp
07-05-2002, 09:05 AM
5 ndat mul veel pole. Jutud käivad netis et juba liigub.
Lasse, võta! Täitsa tasuta!

Lasse
07-05-2002, 09:13 AM
tänan väga...!

teiega on väga mugav asju ajada muide......

ōlled teeme ikka...äkki siis antsu sunnal...ennem vist sinna ei satugi...

Artur
07-05-2002, 10:32 AM
lasse.. arvesta, et kui sa tahad global illuminationi effecti saada siis pead enne renderdamist tegema järgmise protseduuri:

Edit > Object Properties > mental ray Rendering Conrolis pane linnuke Generate Global Illumination (ja seda k6igil objektidel)

Rendering > Environment > Backround > Color > ja tee muuda see valgeks v6i taeva siniseks.

kui sul on stseenis mingi valgusallikas olemas siis pane linnuke Cast Shadowsile.
Shadow Parametersites vali Shadow Mapi asemel fRSoftShadows
all fRSoftShadows Parametersites muuda Area Type > Radius > mingi akna suuruseks ehk 2 meetrit.. oleneb stseeni yhikutest (see muudab valgusallika raadiust ja mida suurem raadius seda pehmemad varjud)
Edasi all seal fRSoftShadows Parametersites vajuta Globals nupp. avaneb finalRender parametersi aken ja Global-Illumination Parametersites pane linnuke Enable GLobal Illuminationile.

Close ja renderda stseen. v6tab aega aga tulemus igati vinge. Kui tulrb liiga valge siis muuda valgusallika (yhes allikast peaks piisama) tugevus (Multiplier) 1.0st mingi 0.4le.... ja/v6i seal finalRenderi Parametersite aknas Global Illumination Parametersite all Ambient Multiplier 1.0lt mingi 0.8le

have fun

Lasse
07-05-2002, 12:51 PM
Tegin upgrade aga nyyd keeras kogu aasja tuksi...enam tööle ei lähe annab mingeid erroreid......oleks vaja siis juba kogu versiooni installikaid....ma töölt ei leia...

shockunioni lehelt ei saa ka kätte.....

Papp
07-05-2002, 01:05 PM
Ega sa C-DILLA d ei koristanud? Me tegin sama upgradega, polnud probleeme.

Lasse
07-05-2002, 01:08 PM
ei teind midagi muud kui upgrade .exe panin tööle

selles proges oli tegelt ennm ka mingid bugid sees juba. igast ikoone oli topelt jne..

teises arvutis on korralik versioon aga ma nyyd ei julge hästi seal proovida seda upgrade äkki lööb selle ka tuksi..

Papp
07-05-2002, 01:22 PM
Loe hoolikalt kaasas väikeses zipis tekst. Seal on instruktsioon, kuidas edasi toimida.

Kui kõik on p-s, siis sad võtta 4.0 - vaata e-posti.

Lasse
07-05-2002, 01:30 PM
sain niipalju korda et kysib seda authorization koodi

kust selle lelian???

kui esimest korda upgradesin oli mingi kood kohe olemas nyyd enam ei ole

Lasse
07-05-2002, 01:56 PM
OK sain pihta.....

leidsin yles....

jesssh....tänx..

Papp
07-05-2002, 02:46 PM
Have phun!
Finalrenderiga vist oli lihtsam, ei mäleta.

Lasse
07-05-2002, 04:45 PM
noh töötab vä?