PDA

View Full Version : Brazil



Artur
09-13-2002, 07:43 AM
ver 1.0 on väljas. Papp.. oled asjaga mänginud juba? (Brazil on alternatiiv fR).

http://www.splutterfish.com/sf/

muide.. cgchannelis on inteview brazil loojaga ning seal 1 näidis pilt on eestlase tettu:

http://www.cgchannel.com/news/showfeature.jsp?newsid=443&pid=1

Papp
09-13-2002, 09:48 AM
On olemas, pole rohtu et käima panda. Ootan...

FalconDesign
09-13-2002, 04:08 PM
Mul tekitas Brazil probleeme, ja ta üldse tundus käituma imelikult. FinalRender on palju magusam tükk ja jooksis hästi (kuni lõi ette neid erroreid Max5'el, mis sundisid mind fR'i uninstallima). Kumb neist siiski parem on?

Artur
09-15-2002, 06:40 AM
pole Brazilit proovinud. fR on kuuldavasti parem.

Anton
09-15-2002, 11:01 PM
sheff gallery sääl.

Artur
09-16-2002, 01:31 AM
nägin su Mental Rayga tehtud bensukat muide. K6rr saatis mingi pooliku variandi. gästi valgustatud ikka. Aga kas mingit aslfalt teed sinna sisse ei tule?

Anton
09-17-2002, 10:47 AM
ma ei viitsinud seda absull teha.
lõpus isegi ühte Cube'i oli raske juurde panna.
rääkimata selle junni textuurimisest.
:)

ajuss
09-18-2002, 08:47 AM
Brazil final, mis tekitas paar päeva segadust nagu see oleks uncrackable on nyyd lahti muugitud.
Papp oled juba saanud? Mul oleks.

Papp
09-18-2002, 10:30 AM
Jah, tõmbasin kuskilt venemaalt. Kommentaare vaatasn kah - suurem osa räägib et viskab Maxi ämbrisse. Ex õhtul kodus proovin.
Anton on õnnelik - käes on ka maya 4.5.

ajuss
09-18-2002, 12:58 PM
jaa, maya 4.5 on praegu kuum.
Pumbas oli olemas. Kahjuks mina pumpa ei saa, sest olen väljamaal. Aga mis mina mayaga teen. Olen low-end user:-(.
Siis kui oskan midagi eks siis vaatame:-!

povray rockib:-)

Artur
09-18-2002, 02:08 PM
mis asi see pumpa on?

ajuss
09-18-2002, 02:14 PM
pump.starman.ee, vist, enam ei mäleta. vöi oli see hoopis TORU!!!
kuradi toru olen ise. Mu vend saatis mulle ftp lingi ja see oli midagi sellist, aga kuna ma sinna sisse ei pääsenud, siis unustasin ära.
Yhesönaga selline dump ftp. Kust saab filme, musa ja köike mis eesti warezes liigub. ja requestida saab kah.
Anton kindlasti teab ...

ajuss
09-18-2002, 02:15 PM
leidsin yles
62.128.112.12

ajuss
09-18-2002, 02:17 PM
ja ftp.hot.ee -sse ma ka soomest ei pääse.

Papp
09-18-2002, 03:53 PM
See Brazil on umb 1.3 Mb pakitud. Panen sinu ftpsse (Arturile).

install notes:

MAX Plugin.ini:
[Help]
character studio reference=D:\3dsmax5\help\cstudio.chm
[Directories]
Brazil MAX plug-ins=D:\3dsmax5\plugins\brazil
Standard MAX plug-ins=D:\3dsmax5\StdPlugs
Additional MAX plug-ins=D:\3dsmax5\plugins

make a BRAZIL directory under 3d max plugin folder.
put all dll, dlr, dlu files from UAM archive in that BRAZIL folder.
put all other directorys under that BRAZIL folder.
example: x:/3dsmax5/plugins/brazil/bin etc.
put the brzlic.txt file in the BRAZIL folder.
put the sfmgr.exe in the BRAZIL folder.
start sfmgr.exe with the following options:
sfmgr -install
and again with:
sfmgr -start

Anton
09-18-2002, 10:57 PM
ma tean kpnqwesti, dataneti ja zzz'i aga pumpa või toru ma ei tea:)

Artur
09-19-2002, 03:02 AM
jah, ma tean ka kpnqwesti aga sinna saab vaid eesti IP'ga sisse. Hädaolukorras t6mban sealt Telnetiga läbi eesti serveri. ehk siis login telnetiga oma bluemooni masinasse ja remotes ftp'tan asja alla.

Papp.. tänks. akkan asja kohe uurima.

ajuss
09-19-2002, 10:00 AM
tips, for the brazil 1.0.0
1.open MAX and do not put brazil as the current renderer, use scanline. Load the scene THEN make brazil the current renderer. BEFORE closing the file, revert back to scanline as current renderer, THEN SAVE AND CLOSE. if you need to save your brazil settings, you can in the save preferences option of brazil then load it when u need to.
2. NEVER use brazil to render the materials dialog box, always use scanline. MAX crashes if you have brazil as current renderer and the MAT dialog box is set to current renderer.
3. You can use textures but only on the Brazil materials, for some reason they don't render with standard mats.


it help me a little.
(i found this in another forum so i don't deserve the credit)

Papp
09-23-2002, 10:00 AM
Nii et panin selle Brazil'i käima. Mingit erilisi nippe pole vaja. Kahjuks midagi ilusa pildi moodi veel välja ei tulnud. Vaatamata sellele, esimulje on hea. Nuppe ja parameetreid rohkem kui fRenderil, aga default rendib korralikult. Ja mis palju olulisem - stabiilne. Ämbrisse max'i ei visand kordagi paari päeva jooksul. Nuppe liialt palju... Muidugi, kes on fRenderiga kodus, sellel ei teki raskusi.
Igatahes Papp soovitab seda $1200 renderdajad, kui te ei raatsi osta $200 Carrarad!

PS Artur, pistsin sinu FTP-sse ka manuali.

Artur
09-24-2002, 11:23 AM
krt. see Brazil viskab maxi ämbrisse kui renderdada yritan. uninstallisin. fR oli mul igat stabiilne

Papp
09-24-2002, 11:40 AM
Vastupidi, frender viskab ämbrisse. Minul max5-ga funkab nimelt see variant. Aga on ka keygen-iga. Vaata ftp-sse...
Igatahes, mulle see brazil küll meeldib...

No, panin ära. Miski punane kiri tuli ftp poolt. Vaata, kas kõik korras, vist sinu limiit on täis. Korista näituseks koerad sealt...

FalconDesign
09-24-2002, 10:38 PM
Kas see FTP on mingile teatud kasutajaskonnale?

Muide mida arvate Afterburnist ja tema pilvedest. Karmilt fotoreallne minu arvates on need pilved... Muu stuff mis kaasas
aga midagi nii erilist ei sisalda...

Papp
09-25-2002, 10:37 AM
See on pisike Arturi FTP failide vahetamiseks.
Afterburni ei ole viitsinud küll installida. Max on ebastabiilne, eriti kui on palju pluginne...

Artur
09-25-2002, 11:28 AM
see on suvaline zones tehtud account.. 6igemini zones on neid juba mitu sest 20 megast alati ei piisa.

Papp
09-25-2002, 11:33 AM
Opa, Artur ilmus. Kas said Brazilist jagu? Mul töötab laitmatu. Veel eile õhtul torkisin. Ilusat pilti kahjuks veel pole, nuppe liiga palju...

Artur
09-25-2002, 02:47 PM
pole eriti aega olnud. tööl paneme demo kokku.. mängule teen igast visual effecte.. et siis vesi peegeldab kogu maailma reaalajas jne. järgmine nädal microsoft siis otsustab miskit.

Papp
09-25-2002, 03:27 PM
Kule, kuidas mängudes renderdamine reaalajas käib, kui viitsit lühidalt. Huvitav on.

FalconDesign
09-25-2002, 09:55 PM
Sain kah Brazil'i kätte. Kuidagi sattunud datanet'i... Kas Brazil ei ole nii resursikulukas kui finalRender on?

Artur
09-26-2002, 08:59 AM
Originally posted by Papp
Kule, kuidas mängudes renderdamine reaalajas käib, kui viitsit lühidalt. Huvitav on.

MAXi viewpordis toimub real-time renderadmine. oma 60 frame sekundis. Täpselt sama realtime rendering toimub ka mängudes. Enamjaolt Direct3D draiveritega aga on ka OpenGL mänge.

Vahe on selles, et mängudele on rohkem igasugu visual effecte/featuresid juurde progetud. näiteks läibipaistvad textuurid, kus läbipaistvust saab omakorda määrata, et helendaks tausta suhtes näiteks. (MAXi materjalides on selleks Transparancy type: Additive - viewpordis pole näha.. näeb ainult kui välja renderdada).
viimasel ajal on igasugu peegeldused, bumpmapide v6imalus kah... kusjuures kunst ei ole niiv6rd kunstis vaid huvitavate trikkide ja kavalustega realismi saavutamises. Näiteks Global Illuminationi renderdamine textuuride sisse.

eks k6iki neid effect on v6imalik näha ka MAX viewpordis (v6i mayas, autocadis). tuleb lihtsalt drivereid nats täiustada... nagu see peegelduse hardware shader millest ma hiljuti rääkisin.

Artur
09-26-2002, 09:04 AM
Originally posted by FalconDesign
Sain kah Brazil'i kätte. Kuidagi sattunud datanet'i... Kas Brazil ei ole nii resursikulukas kui finalRender on?

ei tea.. pole brazili tööle veel saanud. mulle meeldib fR enivei

Papp
09-26-2002, 09:57 AM
Mis mõttes ressursikulukas? Mõlema renderi pihul processor on koormatud 100%, mälu koormus sõltub nendest nuppudest, mitu footonid, kas on caustics jne. Igatahes mul kül jäi mulje, et brazil on STABIILSEM, saab kasutada maxi oma materjale, ka raytrace. Brazili nupud on inimlikumad, pildi saab ka default setingutega. Igatahes mulle jättis hea mulje, kasvõi midagi ilusad pole veel osanud teha...

Papp
09-26-2002, 11:32 AM
Kohe algas versiooni uuendamine
http://download.server2.come2store.com/Brazil4all/BrazilRS_1_0_3__R4.rar

ajuss
09-26-2002, 11:52 AM
kui see on ametlik uuendus siis äkki nad on uuesti teinud midagi crckimise vastu.
R4 löus viitab vist sellel et versioon on vanale 3dsmax 4-le

Papp
09-26-2002, 12:04 PM
Ei tea, ainult leidsin. Siin on ainult ühe direktooriumi uued filed. See 1.0 on ka angu max4 jaoks, mul töötab max5-ndas.

FalconDesign
09-26-2002, 06:25 PM
Originally posted by Papp
Mis mõttes ressursikulukas? Mõlema renderi pihul processor on koormatud 100%, mälu koormus sõltub nendest nuppudest, mitu footonid, kas on caustics jne. Igatahes mul kül jäi mulje, et brazil on STABIILSEM, saab kasutada maxi oma materjale, ka raytrace. Brazili nupud on inimlikumad, pildi saab ka default setingutega. Igatahes mulle jättis hea mulje, kasvõi midagi ilusad pole veel osanud teha...

Ei ma ei mõelnud selles mõttes resursikulukas, tean et max sööb iga hinna eest kogu vaba värki mis sul on. Mõtlesin et kas ressursikasutamise ja kvaliteedi suhe on parem kui finalRenderil?

Papp
09-27-2002, 10:55 AM
Ei saa neid asju otse võrrelda. Mul näiteks frender viskab arvuti ämbrisse, Arturil vastupidi.
Siin on huvitav link:
http://splutterfish.dyndns.org:443/bad_crack/