PDA

View Full Version : Babylon 5 version4



FalconDesign
09-14-2002, 08:28 PM
Lõpetasin oma update babylon5 version3'ele. Minu teada on vist Anton kunagi näinud selle eelkäijat v2'te.

http://www.hot.ee/falcondesign/SHOWbut.jpg

Suurt pilti näed: SIIT (http://www.hot.ee/falcondesign/SHOW.jpg)

Ehk kommentaare?

Artur
09-15-2002, 05:33 AM
jep. ma olen seda zones nännu. aga karm detailsus. proovi asi global illuminationiga valgustada..uvitav tulemus peax tulema.

FalconDesign
09-15-2002, 11:59 AM
Tänan soovituse eest, aga ennem haaran 256Mb RAM'i lisaks (hetkel ainult 256 ongi). Hetke Ram'iga jooksis finalRender mälust tühjaks.

ajuss
09-15-2002, 08:02 PM
kui rami pole piisaval, siis mingil määral võib aidata ka swap file suurendamine. näiteks 1 gigaseks
Ja rammi pole ju kunagi piisavalt...

ajuss
09-15-2002, 08:13 PM
ja kosmosepesa on muidugi vinge.
ma ei tea mis plaanid sul selle pildiga on, aga selguse mõtte, et mastrtaapidest aru saada, ma lisaksin esiplaanile midagi. Mingi pisikese laeva, meteoriidi või telesarjast välja visatud endise meeskonnaliikme :-).
ise pole babylon 5 eritii vaadanud... olen rohkem LEXX'i fänn.

Anton
09-15-2002, 10:21 PM
falcon.
mida järgmisena plaanid teha?

Artur
09-16-2002, 12:36 AM
ajuss tabas ära mida mina ei suutnud poole aastaga.. see Babylon vajab t6esti miskit tema suuruse tajumiseks.

Ma ise ei olegi vist seda Babyloni kunagi nännu.. Lexxi kyll.

ajuss
09-16-2002, 06:37 AM
LEXX ruulib, igatahes parimad söidukid, parim fantaasia, parim huumor, ja soundtrack ruulib kah

FalconDesign
09-16-2002, 06:44 AM
Jep, aga ainus võimalus välja tuua SELLE kosmosejaama mastaabsust (8.2Km) on animatsioonis. Kui ma esiplaanile mingi laeva tooksin (ainus võimalus oleks StarFury sest selle suurust võib inimene aimate sest sinna mahub ainult ka nähtaval olev piloot), siis võib ikkagi illusioon vale tunduda (Nii juhtus v2'ega kui tegin midagi sarnast). Animatsioonis saab minna lähedale ja siis StarFury kaudu ka suuruse nägemine on mõjuv. Muidugi on võimalik ka animatsioonis zoomida Observation DOme juurde, vaatlusplatvormile, kus kapten ja teised. Sellel kohal on mul olemas ka low polygon interior.

To Anton: Mida järgmiseks teen? Ei teagi praegu, teen vast paariminutilise animatsiooni Reverie'le. Midagi ülisuurt hetkel ei plaani.

Artur
09-25-2002, 02:02 PM
falcon.. mitu polygoni stseenis on? ja kaua ta seda renderdab?

FalconDesign
09-25-2002, 08:52 PM
672.322 polygoni on sellel mudelil ilma teatud kohtades oleva meshsmoothita. Kogu stseeni oma ei tea. Seda renderdab tavalise scanline'ga minu arvutil (Celeron 1.2Ghz, 256Mb RAM, Win98, 64Mb graafikakiirendi), resolutsioonil 1024x768 shadow map varjudega (kuskil 3000 peal setting), kuskil kümme minutit. Finalrender jooksis kinni 70% peal. Valgusfaile attenuationiga üle kahesaja, pluss üks sinakas valgus mis mudelit välja tooks kaugemalt.