PDA

View Full Version : studio tools



Lasse
09-18-2002, 08:21 PM
selle asja installimine vajab kõrgema astme häkkimis oskust - yle minu võimete igatahes...päris vihale ajab tegelt....

fR keeras ka mingi käki kokku, max hakkas uuesti mingit koodi tahtma ja enam käima ei lähe...kuvaldaga asi puruks ja joonistuslaua äärde hoopis...ptsi

Anton
09-18-2002, 10:02 PM
ainuke programm, mida mina tean, mis installimise kunsti nõudis oli maya 1.0.
Igal arvutil läks tööle oma metoodikaga.
mõnel paari minutiga, mõnel paari nädalaga.

FalconDesign
09-18-2002, 10:24 PM
Ah see pole nii hull...

Eks meist igaüks kunagi kuskil kasutanud mingit ripitud mängu näiteks...

No neid tehakse ikka võimsalt. Kord leidsin Klingons Academy mis oli neljaastmelise pakkimisega, ja veel muu pudipadi häälefailidele. No appi küll, ning see setup fail mis pidanuks kõik ilusti ära tegema, ei töötanud. No eks sa proovi siis mõelda nagu need tüübid. Setup bat fail oli vigane ja mingi imetükk puudu. Lõpuks viskasin asja digitaalsesse prügikasti.

Artur
09-19-2002, 01:55 AM
ärge virisege. mul siin k6ik soft (maxid, mayad) on litsentsidega ja nende litsentsidega kaasneb rohkem jama ja jooksmist kui lihtsalt crack.

yldjuhul crackiga tuleb vaid crack fail t88le panna. Litsentsidga oli mul siin ilge jama vahepeal.. pidi autodeskiga yhendust v6tma et nood saadaks uue koodi.. siis igal arvutil on omad ID'd jne jne.

tihtipeale firmad ostavad näiteks 10 maxi litsentsi ning installivad oopis crackitud maxid sest ei viitsi selle registreerimisega jamada.

lasse.. mudu kui jälgid hoolikalt .nfo faile siis probleemi ei tohiks nigu tulla.

Papp
09-19-2002, 08:30 AM
Heheee, Lasse, peaks küll installima ilma probleemideta. Selles mõttes et õlu on ausalt teenitud. Muide crackide kohta. Siin mul oli niuke kallis ja keeruline soft freespingi juhtimiseks - Mastercam. Kaitstud donglega. See donglega kaitstud versioon käima ei läinud, ksvõi üritas installida ametlik firma esindaja. Siis panin patchitud versiooni - töötab. Nie et Arturil on õigus.

Lasse
09-19-2002, 02:53 PM
no ma kirjutasin juu et MINU mõistusele liiga häkkeri asi!
seda crackimise õpetust lugesin muidugi aga juu siis tegin midagi valesti...

Papp
09-19-2002, 03:22 PM
Kas sul compus flexlm on?

Lasse
09-19-2002, 06:01 PM
selle plaadipeal oli mis ma sinu käest sain!

yritasin cräkkida seda .dat faili ja sinna enviroment variablesse vajatavat rida kirjutada aga ytleb ikka et see licence on vale ja installi installKey ???? aa sto eta?

enivei ei õnnestunud

maxi ja finali sain tööle see oli lihtsalt oma näpukas ennem

Papp
09-20-2002, 10:21 AM
Ei tea... Mul kõik, väljaarvatud XP on installitud. Veel on võimalus configureerida flexlm käsitsi. Sealt leiad ka selle IP. Või tiri arvuti Sauele...

Anton
09-20-2002, 12:10 PM
eks ma hüppan ise Lasse juurest läbi(võibolla)(nädalavahetusel)

Lasse
09-20-2002, 10:58 PM
sain jagu...
ei tea mis asi oli ... esialgu panin kull selle host ID valesti ses mõttes et ei pannud 12 nulli ritta vaid yhe...no nii see felxlm mulle ytles et host id on 0 oleks pidanud lisama et korda 12....

aga siis pidin veel 3 korda proovima enne kui arvuti otsustas et ok laseme tööle asja...

aga enivei uue videojkaardi pean nyyd hankima kui seda proge kasutada tahan... ATi Rage 3d pro ei kyyndi enam kaugele....