PDA

View Full Version : Photoshop CS4



Artur
09-25-2008, 03:01 AM
adobel uus fotosopp tulekul. mingi 3d paintimine. ei tea mis vark on. Content-Aware Scaling on kah huvitav

http://www.adobe.com/products/photoshop/photoshopextended/features/?view=topnew

Papp
09-25-2008, 06:45 AM
3d paintimine on kah CS3-l

Kait
09-29-2008, 01:18 AM
photoshop võiks olla opensource...siis ma saaks ehk dockable colorpickeri progeda. adobe ilmselt ei oska, sest CS4`s ka ma seda ei näe :/

Anton
09-29-2008, 09:54 AM
ei, asi pole selles. lihtsalt sa ei käi thomas knolliga lõunal.
viimati töötasin george hull'iga, ja tema rääkis, et sai ikka aegajalt knolliga lõunatatud, kuna photoshopi kontor oli üle tee. knoll aegajalt küsis, millest george puudust tunneb. ja järgmises ps numbris olid featured sees.
:)
vales seltskonnas liigud lihtsalt nuh.

Kait
09-29-2008, 11:17 AM
selge, püüan kiiremini teha. see hull pole piisavalt pädev.

Artur
09-30-2008, 08:30 AM
hullud, knollid, bemmi kummid

Anton
09-30-2008, 08:50 AM
lollid ja munnid?

Kait
08-25-2009, 09:40 PM
nii, cs4 ametlikult käes. wacomi undo bug parandamata. dockable colorpicker tegemata. põlema.

ajuss
08-27-2009, 10:01 AM
Kait, oled sa proovinud PhotoshopCS4 hardware acceleration -it.
Minul igal juhul muutus paintimine vöimatuks ja muidu kah photoshop kole aeglaseks.
Vöib-olla on niiga nörk graafikakaart.

Kait
09-03-2009, 04:10 PM
jep..paistab et kogu koormus tõstetakse kaardile. algselt jäi mulje, et luuakse nö lisa toru.
igatahes meil oli kogu graafikameeskond käpuli, seni kuni uued kaardid telliti. haige.

Artur
09-04-2009, 03:15 AM
kas see uus CS4 lubab k6iki filtreid kasutada 32bit piltidel?

Kait
09-04-2009, 01:12 PM
mul on siin kaks ikooni. üks on cs4 ning teine on cs4 (64bit). piisab juba kahest ikoonist et mul segadust tekitada...

Kait
03-08-2010, 09:09 PM
paistab et cs nelja ei suudetudki käima panna. läägib igast küljest, kuigi prosed ei jõua kunagu üle 50% ning tundub et see jant on kõigil.

adobe foorumist:
"Emil, yes there are other people with your same problem. See the thread titled "CS4 is a disaster" for more information. "

Artur
03-09-2010, 08:49 AM
adobe suurim FAIL on linuxi v2ltimine.

Kait
05-13-2010, 03:14 AM
cs5 käes. mitte ühtegi probleemi pole fixitud. tahaks neile näkku röökida.

Papp
05-13-2010, 06:34 AM
Vaheta arvuti, või vähemalt videokaart.

Kait
05-13-2010, 06:59 PM
arvuti on uus. probleemid ikka softis endas. cs2 on kiirem: näiteks historys edasi tagasi liikumine on cs4/5 kerge delayga....see on selgelt mingi progemise probleem. ja on veel teisigi tagasiminekuid. ühesõnaga, professionaalid pole enam adobe sihtgrupp. loota ju võis.

eriti kift on see uuendus, mis näitab reaalajas mis nurga all sa pliiatsit hoiad...wtf, milleks.

Papp
05-13-2010, 09:24 PM
Oops! Ma vaikin. ma kasutan seda Adobed vääääga aeglaselt.