PDA

View Full Version : Brazil



Artur
11-23-2001, 04:18 AM
http://www.trinisica.com/sub_view.asp?lv=1&mode=4

hmm brazil siiski renderdab subsurface scatteringut kah.
yleyldse on asi väga sarnane finalrenderile. äkki isegi parem?

Papp
07-19-2002, 12:23 PM
!!!!
http://www.splutterfish.com/sf/sf_gen_page.php3?page=Tech/Instancing/BrazillionPolys&printer=1

Artur
07-19-2002, 04:14 PM
impressive!!! tegelikuses selliseid stseene renderdatakse erinevate layeritena ning kusagil vidiu brogrammis pannakse kokku. (n. s6ja stseenid)

Anton
07-19-2002, 10:03 PM
no aga siiski hea näitaja kui renderdaja on v6imeline kiirelt rendima retse stseene.
onubella.
mina rendin ennast layerite ja muude saalomon saabastega.

Artur
07-19-2002, 11:23 PM
true true..
eks sellepärast renderdatakse eraldi, et teised renderdajad ei suuda järgi teha.

mudu kas sa lugesid, et faili avamine v6ttis 3 tundi aega? see peaks olema järgmine asi mida kiiremaks teha.
Arvata v6ib, et viewpordis keerutamine on kah veeri smuuuus

Anton
07-20-2002, 04:46 PM
yeah karm.
eks sellepärast ka vist renderdatakse eraldi layeritel et taolisi stseene ei suuda viewportis käsitleda. Renderdajad on ajast ees.


mudu isegi meie oma väikses urkas rendime asju eraldi layeritele.
mitte ainult poweri pärast, vaid siis on lihtsam objekte käsitleda photoshopis koloriseerimisel jne.

animeeerida on nii kuul.. ma leidsin omale uue armastuse, aga kuradi aeglane protsess, ma kardan et ma pole vist eriti "hea" animaator, pean stickima oma textuurimise ja mudeldamise juurde. Aga animi teen l6puni, vinge vinge...

Artur
07-22-2002, 01:04 PM
layerite koloriseerimiseks jne on selline asi nagu Adobe AfterEffects. see on photoshop mis tegeleb just nimelt framedega. photoshopi actionitamine ja siis premiereiga montimine on nagu documentide kirjutamine mayaga

Anton
07-22-2002, 02:32 PM
einuh, tegelt ka discreet effect ja adobe premiere ning Shake on k6ik composiitimis ja coloriseerimiseks m6eldud, aga coloriseerida on vahest photosopis mugavam, seal igasugu selection toolid väga mugavad.
AfterEffecti pole proovinud.:)

Artur
07-22-2002, 02:57 PM
minutiada aftereffectsil k6ik fotosopi filtrid ja toolid... vist

Anton
07-22-2002, 03:24 PM
aaa.lahe, peax asja tsekkama siis juu..