PDA

View Full Version : maya nussib näkku



ajuss
11-13-2003, 12:31 PM
krt, peale 5.01 servicepacki installiimist teeb batchrenderdust ainult oma *.iff faili,
isegi kui olen valinud vektorrenderdaja ja *.swf'i

kas keegi oskab aidata!
mis seal nässus vöib olla?

sain *.iff'ist gifi ja tegin imagereadys selle

Anton
11-13-2003, 01:11 PM
ot, render globalsis paned seal jpg jne. ja ikka teeb iffi?

hehe.. mudel on kift. ma loodan et sa ja"tkad temaga millegi tegemist

ajuss
11-13-2003, 01:27 PM
tänks
mudeli tegin tegelt lihtsalt selle peakeeramise jaoks,
...mudeldamise ja eriti riggimise peale läks k6ik aeg.
nyyd kiire, kiire animeerimisega.

globalsist jah, miski ei möika,
vahetan mental rayks, vektoriks, ikka renderdas iffiks oma renderdajaga.
vöi siis jpg ja gif....

mhmmm... nyyd vist hakkas tööle,
saan aviks teha,
aaa...ggrr, proovin veel

ajuss
11-13-2003, 01:44 PM
ainult maya soft render töötab batchina
muud töötavad ainult yhe frame'i kaupa
midagi on tuksis. pab vist täiesti uuesti installima.

kui keegi vitsib proovida siis maya fail on klambriotsas

riggisin ennast hulluks erinevate tutoorialite järgi ja löpuks leidsin aniMan'i scriptipakki. sellega on seff riggida.

Papp
11-13-2003, 02:58 PM
Aaaaaa! Parem on hea vaenlane. Paras! (nali).

Anton
11-14-2003, 12:02 AM
ajuss, aga kas sa oled kindel et sa paned seal need freimid ja asjad paika?

ajuss
11-14-2003, 01:03 PM
enamvÄhem kindel et teen, ennem on önnestunud
installin uut masinat, panen köik puhtalt peale ja proovin siis uuesti.

HelgiHeitja
11-14-2003, 02:23 PM
Kas parema kvaliteediga saaks näha seda peapööramist?

Anton
11-14-2003, 02:36 PM
imelik et spec light ei ole paigal vaid liigub peaga kaasa:)

Papp
11-14-2003, 02:45 PM
Juss, kas uue masina ostsid ühes tükis või panid juppidest kokku? Ma eeldan juppidest monteerida - niuke adrenaliin, kui kõik on sisse topitud ja pistad elektrivõrku - vvvvvvvuuuuuuhhh.

ajuss
11-14-2003, 09:19 PM
hegiheitja
see esimene on suvakas, ilma timinguta animatsioon. teengi lowpoly. smoothitult näeb see mudel tobe välja

anton
valgus liigub kaasa sest on default light, ma pole ise yhtegi lisanud

nyyd proovisain värskelt installitud mayaga ja töötas.
muuseas, maya scripteditoris näitas mul ennem et renderdab vectoriga aga tulemus oli iff

panin masina jah ise kokku,
ostsin korpuse(väikse shuttle barebone), mälu, prose ja cd-rw/dvd combo.
kövaketta ja video vötsin vanast masinast.
adrenaliin on jah kui kruvikeeraja emaplaadile kukub...:-)'

nyyd mu celeron 400 asemel on athlon 2500+ (barton)
ja mälu on 1giga

vahe on suuuuuur

win2003 ei hakanud jamama, panin xp

Papp
11-14-2003, 09:38 PM
Jaa, ma hiljuti kah nats uuendasin oma masinaparki. Kahjuks mis uuemad asjad, seda kindlamad. Niukest black screen v6i sarnast nagu ette ei tule. Aga adrenaliini ikka jagub! Soovitan k6igile.

Anton
11-15-2003, 05:51 AM
paps, ise oled terve elu lasereid kokku pannud. kust sul veel seda adrenaliini ja"tkub sellise asja jaoks?

Artur
11-16-2003, 11:47 PM
a mul kah uus masin

Papp
11-17-2003, 08:55 AM
Laser on tõine asi. Selle olen ise teinud. Mõni e tööta kah nii nagu vaja... Aga arvutiga oooopis teine lugu - korjad kokku erinevatest firmadest tundmatu pulki, pistad kasti - kunagi ei tea, kas hakkab funkama. Muide, odavam on osta valmis arvuti.

ajuss
11-17-2003, 11:13 AM
ma pole kunagi valmis arvutit ostnud,
aga selle eest tööl neid on ja need pole kunagi sellised nagu tahaks (Dell)

Papp kas laserite tegemine tasub ära?
kas hiinas ei tehta, ma mötlen et palju töökäsi paneks nobedamini odavamalt kokku ja sul jookseksid klienid ära...

Papp
11-17-2003, 11:17 AM
Hiinlased ja japsid niukeste asjadega, mille tiraazh on alla 1 000 000 aastas ültse ei tegele. Ostavad minu käest. Kunagi müüsin umb kolmandik toodangut Jaapanisse.

ajuss
11-17-2003, 11:32 AM
papp,
yks lapsik kysimus: millal laserid relvadesse tulevad.?
80-ndates tundus et aastal 2000 enam kuule ei kasutata....

Papp
11-17-2003, 12:17 PM
Laser on väga madala kasuteguriga masin. Kuuli energia on umbes 10 000 J (Jouli). Laser, mis niukese impulssi välja annaks on umbes pool väiksemad tuba suur. Kaalub paar tonni. Ja et tulistada kuulipilduja kiirusega, tarbib väiksema linna energiavarusid.

ajuss
11-18-2003, 06:35 AM
kylma s6ja löpul oli ameeriklastel maa orbiidil mingi sateliit millega vene tuumarakette söja korral oleks alla tulistatud. nägin seda kuskilt discovery kanalilt. vöib-olla, et see oli lihtsalt visioon.
sel oli mingi seff nimi kah.

Papp
11-18-2003, 08:50 AM
See ameeriklaste "tähtede sõda" oli 99% pluhff et venelasi tillist tõmmata. Ja venkud läksid õnge, pingutasid üle ja hoplja - pole NSVL enam.