Results 1 to 18 of 18

Thread: Photoshop CS4

  1. #1 Photoshop CS4 
    Administrator Artur's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    4,691
    Blog Entries
    19
    adobel uus fotosopp tulekul. mingi 3d paintimine. ei tea mis vark on. Content-Aware Scaling on kah huvitav

    http://www.adobe.com/products/photos...s/?view=topnew
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Super Moderator Papp's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    7,340
    3d paintimine on kah CS3-l
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    photoshop võiks olla opensource...siis ma saaks ehk dockable colorpickeri progeda. adobe ilmselt ei oska, sest CS4`s ka ma seda ei näe :/
    mkm
    Reply With Quote  
     

  4. #4  
    ei, asi pole selles. lihtsalt sa ei käi thomas knolliga lõunal.
    viimati töötasin george hull'iga, ja tema rääkis, et sai ikka aegajalt knolliga lõunatatud, kuna photoshopi kontor oli üle tee. knoll aegajalt küsis, millest george puudust tunneb. ja järgmises ps numbris olid featured sees.
    :)
    vales seltskonnas liigud lihtsalt nuh.
    Reply With Quote  
     

  5. #5  
    selge, püüan kiiremini teha. see hull pole piisavalt pädev.
    mkm
    Reply With Quote  
     

  6. #6  
    Administrator Artur's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    4,691
    Blog Entries
    19
    hullud, knollid, bemmi kummid
    Reply With Quote  
     

  7. #7  
    lollid ja munnid?
    Reply With Quote  
     

  8. #8  
    nii, cs4 ametlikult käes. wacomi undo bug parandamata. dockable colorpicker tegemata. põlema.
    mkm
    Reply With Quote  
     

  9. #9  
    Kait, oled sa proovinud PhotoshopCS4 hardware acceleration -it.
    Minul igal juhul muutus paintimine vöimatuks ja muidu kah photoshop kole aeglaseks.
    Vöib-olla on niiga nörk graafikakaart.
    mhm
    Reply With Quote  
     

  10. #10  
    jep..paistab et kogu koormus tõstetakse kaardile. algselt jäi mulje, et luuakse nö lisa toru.
    igatahes meil oli kogu graafikameeskond käpuli, seni kuni uued kaardid telliti. haige.
    mkm
    Reply With Quote  
     

  11. #11  
    Administrator Artur's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    4,691
    Blog Entries
    19
    kas see uus CS4 lubab k6iki filtreid kasutada 32bit piltidel?
    Reply With Quote  
     

  12. #12  
    mul on siin kaks ikooni. üks on cs4 ning teine on cs4 (64bit). piisab juba kahest ikoonist et mul segadust tekitada...
    mkm
    Reply With Quote  
     

  13. #13  
    paistab et cs nelja ei suudetudki käima panna. läägib igast küljest, kuigi prosed ei jõua kunagu üle 50% ning tundub et see jant on kõigil.

    adobe foorumist:
    "Emil, yes there are other people with your same problem. See the thread titled "CS4 is a disaster" for more information. "
    mkm
    Reply With Quote  
     

  14. #14  
    Administrator Artur's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    4,691
    Blog Entries
    19
    adobe suurim FAIL on linuxi v2ltimine.
    Reply With Quote  
     

  15. #15  
    cs5 käes. mitte ühtegi probleemi pole fixitud. tahaks neile näkku röökida.
    mkm
    Reply With Quote  
     

  16. #16  
    Super Moderator Papp's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    7,340
    Vaheta arvuti, või vähemalt videokaart.
    Reply With Quote  
     

  17. #17  
    arvuti on uus. probleemid ikka softis endas. cs2 on kiirem: näiteks historys edasi tagasi liikumine on cs4/5 kerge delayga....see on selgelt mingi progemise probleem. ja on veel teisigi tagasiminekuid. ühesõnaga, professionaalid pole enam adobe sihtgrupp. loota ju võis.

    eriti kift on see uuendus, mis näitab reaalajas mis nurga all sa pliiatsit hoiad...wtf, milleks.
    mkm
    Reply With Quote  
     

  18. #18  
    Super Moderator Papp's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    7,340
    Oops! Ma vaikin. ma kasutan seda Adobed vääääga aeglaselt.
    Reply With Quote  
     

Bookmarks
Bookmarks
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •