varsti upin. tulime just reisult (see kord l6unast)
|
varsti upin. tulime just reisult (see kord l6unast)
No, mams tõi CD piltidega. Vinge fotokas! Super!
Muide, mul on niuke tunne, et Dirk tegi Kevinile ära. Õudne.
Küsimus, boys. Millega on lihtne ja hea lahti arutada avi filesid ja natuke redigeerida? Easy in use?
Ja veel. Käib kõlakas, et Alias|Wavefront on pankrott, viimane Maya versioon on 4.5. Sellega Maya lõpeb. Ja võibolla Discreet ostab Aliase.
See on hilinenud Aprill (nali).
Last edited by Papp; 04-02-2002 at 09:50 AM.
seda ma arvasingi et kevin on rase.
Aga kust sa v6tad? paks?
ma ei kujuta ette seda mo"llu ja haisu mis varsti kodus on.
Aga siin on hea.
Siin tahaks elada.
igavene suvi.
Ja muidu ka k6ik korras.
Viisime portfooliod a"ra.
Warner Bros oli elamus. Suured stuudio hangaarid jne.
Sinna tahaks to"o"le saada.
Soovin õnne!
Sa oled max'imalist!
Kohe stuudiosse, vingesse.
Hoian pöjald.
Kevin, no ma nii arvan.
Kolme kohta viisime portfoliod muide.
Teised kohad olid tagasihoidlikumad post production stuudiod.
Eks na"is.
ma arvan et ma ei saa kuhugi.
K6ik tegin viimasel hetkel. Alates portfooliost endast, l6petades selle kohale viimisega.
Aga pole hullu, tulen koju, teen korralikumalt ja saadan postiga uuesti.
just helistati Cutting edgest, la"hen intervjuule.
ok.
mis see cutting edge on? Hoia saba püsti!
Veel kord - millega saab arutada lahti avi faili ja monteerida uuesti?
Nats redigeerida?
Easy for use!
A?
cutting edge on yks k6va stuudio.
la"hen vist homme to"o"le juba:)
tegelt tahavad mulle proovi aega anda.
nad arutavad ta"na seda illegaalsuse asja, sest see pole mul lubatud, viisa ei luba.
Viicid helista emale ytle et ta kohe arturi moblale helistaks.?
Ära anult illegalselt tööle mine. See võib tulevikus väga paha olla. Keelatakse Austraaliasse sisenemine. Parem passi see aeg, kuni dokumendid valmivad, kodus - sa saad ka firma heaks midagi siin teha - internet on ju olemas.
me m6tlesime selle variandi la"bi.
Illegaalselt niio"elda to"o"le ei hakka.
aga siin pakutakse katseaja varianti.
to"o"viisa asja pidavat nad uurima.
homme saab konkreetsemalt midagi teada.
immigratsiooni amet on siin suht leebe seni kuni sul t6esti m6ni firma toeks on. auranis oli m6ni inimene turistikal seni kuni ajati 6iget viisat ning siin kromes yks eit ei pikendanud oma viisat ja t88tas illegaalselt pikka aega. l6pux läks immigratsiooni ametisse ja talle tehti uus viisa vaatamata sellele, et pool aastat oli viisata.
& CG kohustuslik osa: see aprilli nali polegi nii väga nali sest Aliasel t6esti läheb natukene prognoositust halvem ja nad sulgesid kalifornias asuva "tehase". sellega kaasnesid seal sisesed tylid ning yks Aliase asutajatest lahkus firmast. Nyydsest Mayat vorbitakse kanadas.
Kevin on siga.
Selle viisaga Austraalia võib leebe olla küll, vist kui asi puudutab valget inimist. Vist see on nende mittametlik immigratsiooni poliitika. Piltide järgi ikka valge kontinent. (Ma ei ole rassist). Kui Anton jääb nälga, kül siis saadan nats pappi.
CG kohustuslik osa:
Kolmas kord:
Millega on lihtne ja mõnus *.avi faile lahti arutada ja uuesti monteerida?
Või rendida rida bitmape, ja monteerida? EASY FOR USE????????
HELP PLEASE!
nu ma ise kasutan suht proffi softi. Adobe Premiere kuid ega ta keeruline pole. Teine v6imalus on kasutada Maxi sees olevat sedasamust eee Video Posti mis on Renering menyys.
Kas Combustion'iga saab ka midagi teha?
Discreet'i kodukal vaadasin - vist liialt keeruline värk? Muidugi kiidavad!
See Combustion mul kuskil vedeleb CD-l, Adobed ei leidnud veel.
Last edited by Papp; 04-04-2002 at 03:55 PM.
ise pole seda combustionit näinud veel aga inimesed kiidavad kyll. ma arvan et see combustion on täis effecte mis teeb asja keerukaks. avide kokku monteerimine on nii v6rd lihtne osa, et on olemas isegi pisikesi tasuta progesid selleks. VirtualDub meenub koheselt. proovi leida midagi tucowsist
kusjuures päris hea näeb välja
See VirtualDub on täpselt mida mulle vaja. Lihtne, pisike. Raskusi on ainult heli monteerimisega. Seda üritan teha Premieres.
jah.. heli peab seal "käsitsi" ehk manuaalselt liigutama. mina kasutan seda proget DVD ripitud (dekodeeritud) video kokkupanemiseks filmi audioga sest paraku dvd mpegi ja audio rippimiseks on eraldi programmid. Premiere on sellise primitiivse taski jaoks liiga suur juba selle aegan6udva startupi pärast.
Täpselt. Proovisin veel Shake'd. See on täitsa pöörane. Absoluutselt ebasõbralik. Veel üks pisike composer on VideoMach. Veel ei ole proovinud, õhtul installin. No nii. Lähen Antonile järele.
Kevin on rase siga.
Last edited by Papp; 04-08-2002 at 10:44 AM.
Anton jõudis koju. Elas vist lennu lihtsalt üle. Õnnelik ja rõõmus.
Kule, Artur, millega on sama lihtne nagu DUB'iga helisid redigeerida? Nats lühemaks teha või pikemaks venitada, et sobitada avi pikkusega?
EASY FOR USE?
Kevin on siga.
Paps, kui viicid vaata warezist Renderman Artist Tools 5.0.(MTOR 5.0)
Aia aia, Rendermän on jah lasknud uue versiooni välja mis
lubab raytracemist ja GI-d.
Version on 11, nii et kui seda näed siis tõmba(Paps).
Ok, lähen koju mudeldama.
Kurat, Austraalia on peas.
Ma pean sinna saama!!!
Renderman ei ole veel lahti muugitud. Nats tuleb oodata...
ehk see leht on kasuks:
Cutting And Joining tools
http://www.divx-digest.com/software/index.html#cutjoin
seal muidki häid toole sellel lehel nagu Encoding/Conversion Software jne
« Previous Thread | Next Thread » |